duminică, 6 ianuarie 2008

O seara dezastruoasa

Data? necunoscuta !!! Ora? Pe cine intereseaza ! Adresa? OOO asta e chiar culmea !! Numele? cred ca numai cu buletin stiu !! Asa eram dupa vro 5 beri si ceva tarie (nu stiu ce era ).


Am inceput seara incet mergand in barul meu favorit, nimic deosebit in primele 5 minute atmosfera era interesanta ceva in aier plutea si ma indemna sa mai beau, vb despre nimicuri si dominam discutia, usa se deschise un aier rece veni de afara si odata cu el si niste "culori" in fata ochilor pe care acum 2 ani de zile le vedem in fiecare zi si de care eram indragostit !!! Un amalgam de lucruri intamplate cu acea persoana imi venira in minte, raman pe loc 30 sec totul amutise, incet cu greu imi revin, berea era in fata asa ca a fost singurul lucru pe care l-am luat si nimeni nu ma intrebat nimic, imi revin si intru in discutie... nu stiu cat am stat in acel bar dar nu m-am putut abtine sa nu fur priviri de la cealalta masa...

Un sunet asurzitor si o durere imi incloti corpul, tocmai imi dau seama ca eram jos ! dupa mine inca 3 insi avura aceiasi senzatie... se pare ca pe jos era un fel de sticla din cauza ploi reci si a temperaturi de - cateva grade.

Urcam in TAXI destinatia era clara un alt bar situat undeva pe strand, muzica era oribila acolo dar nu prea mai conta fiinca eram deja fericiti de la alcool... Ajunsi acolo o bautura rosie ne astepta, dupa ceva timp si cateva sticle pornim spre destinatia finala, drumul este destul de inclar dar SE K850i a reusit sa imi aduca aminte cea ce sa intamplat...


30 minute mai tarziu, 5-6 lozinci cu echipa favorita UTA si o masina de politie pe care am lasato in urma ajungem... totul sa precipitat, stiu ca ma aflu in masina de politie si apoi vad o incapere pe care nu am vazuto decat de 2 ori in viata, o data la crearea buletinului si o data cand mi-am luat permisul de conducere, asa ca imi era deja familiara :))

2 declarati, o runda de ras cu "sticletii", o ora mai tarziu; putem pleca!!! dar nu inainte de a marca cladirea, precum niste animale care isi marcheaza teritoriul, Unde mergem ? nimeni nu stie dar stim un NON STOP la care mai serveste ceva.



TAXIUL incheie devastatoarea noastra seara... nu am vazut decat centura, portiera, poarta, cheia, lumina si patul.

3 comentarii:

kid spunea...

mda............cea mai adevarata seara.........mai tre sa facem deastea

Marius Petcu spunea...

nu cred ca e o ideie :)) dar putem sa facem ceva mai interesant :P

Anonim spunea...

anhel ce treji ati fost sa mor io:D
ACAB all cops are bastard pe 23 feb vom face ceva interesant...