sâmbătă, 19 ianuarie 2008

Relativitate

TOTUL E RELATIV !!!

Dorinta e relativa ! Asa de mult ne dorim un lucru si ne concentram intreaga existenata pentru a atinge cea ce vrem (poate doar uni dintre noi), dar ganditi-va de 2 ori cand vreti ceva !!! ideia e ca atunci cand avem acel "obiect" nu suntem multumiti si vrem altul sau ne zicem in sinea noastra "de ce nu am luat pe celalalt?" Firea umana e bazata pe dorinta... fie ca iti doresti un obiect o persoana sau o stare anume.
Care este metoda de aparare asupra dorintei ? NU ITI DORI CE ISI DORESTE CELALALT !!! Ideia de a-ti dori ceva nu vine din senin, fie ai vazut ceva ce iti place sau ai auzit de la cineva ca e "fain" !!!

Relativa este si persoana pe care o ai langa tine ! In functie de dorintele pe care le ai de la ea o doresti mai mult sau mai putin ! (timpul face ca dorintele sa se inputineze deci de aici si explicatia despartiri)

Relativ este si obiectul pe care il doresti ! o data ce ai procurat un obiect care iti lua ochi si nu puteai sa gandesti altceva, o data ce il ai, il deti, este al tau dorinta de al avea dispare !

Relativa este si senzatia pe care vrei sa o ai ! poti sa fumezi sa bei sa tragi pe nas cat vrei in 24 de ore te vei trezi la realitate !

Dar daca ne gandim mai bine relativ este si timpul! O cana cu ceai se va raci si isi va pierde senzatia pe care trebuia sa o inducă corpului tău!

Relative sunt și relatările mele ele depanzând în în mare parte de starea pe care alte obiecte sau persoane mi-o induc...

Niciun comentariu: